25.02.2020 09:30:00

Семінар-практикум викладачів іноземної мови ЗП(ПТ)О на тему: «Мотивація навчальної діяльності учнів як важливий фактор формування предметних компетентностей на уроках іноземної мови»

детальніше

25.02.2020 10:00:00

«Розвиток професійних компетентностей учнів на уроках виробничого та теоретичного навчання»

детальніше

14.02.2020
Семінар на тему: «Значення виробничої санітарії та гігієни при підготовці майбутніх фахівців сфери харчування»

За програмою «Тижня професій:Пекар, Кухар, Майстер ресторанного обслуговування, Кондитер, Офіціант» 12 лютого у Львівському вищому професійному училищі харчових технологій відбувся семінар на тему:
«Значення виробничої санітарії та гігієни при підготовці майбутніх фахівців сфери харчування»

У семінарі взяли участь методист навчально-методичного центру ПТО Рик О. М. директор училища Склярчук Н.С., викладачі професійно-теоретичних предметів і майстри виробничого навчання училища.

Викладачі Білоруська Л. С. та Матушевська Л. Д. ознайомили присутніх з вимогами санітарії та особистої гігієни на підприємствах харчової промисловості, Методист НМЦ ПТО у Львівськіо області Рик О.М. наголосила на актуальності теми семінару у звˈязку з впровадженням у закладах харчової промисловості та ресторанного сервісу міжнародної системи НАССП, ознайомила з сучасними вимогами щодо обладнання та інвентарю закладів харчування. Директор училища Склярчук Н.С. доповіла про етапи впровадження системи НАССР у навчально-практичному пекарському центрі училища.

Активну участь в підготовці семінару та обговоренні питань взяли участь учні груп КВ-6, КВ-21, КВ-22, КВ-1 та КВ-2, які отримали знання, важливі у майбутній професійній діяльності.